Witaj na http://aekatowice.pun.pl
Użytkownik
jeszcze tak sobie myślałem żeby może przed wyjazdem naszym wybrać się w jakiś wolny dzień gdzieś razem wiekszą niż zazwyczaj ekipą... zwłaszcza że nadal w ponad 50% jesteśmy dla siebie anonimowi
(zaznaczyłęm WIĘKSZĄ grupą, zdając sobie sprawę z tego, że i tak się porobią podziały - jestem tego bardziej niż pewien - ale chociaż niech będzie POWSZECHNIEJ wiadomo jak się do kogo zwracać)
czekam na propozycje/opinie/uwagi
możemy iść np na kebaba a potem gdzieś np do Belki, z tymże pewnie i tak terminowo będzie ciężko się dogadać (ja mam np. czwartki i wtorki po poludniu zajęte :\). Środa najbliższa z wiadomych względów odpada, może by tak piątek najbliższy :?:
Użytkownik
najbliższy piątek wypada akurat mnie ;/
jeseli chodzi o wczesniejsze grupowe spotkania to mysle ze nie kazdy o nich wiedzial i dlatego bylo malo osob, choc wiadomo zawsze znajdzie sie ktos kto nie chce sie spotkac, w poniedzialek mamy okienko wiec proponuje spotkac sie po wykladzie przed aula i sie gdzie wybrac cala grupa.
Użytkownik
ewela5 napisał:
jeseli chodzi o wczesniejsze grupowe spotkania to mysle ze nie kazdy o nich wiedzial i dlatego bylo malo osob, choc wiadomo zawsze znajdzie sie ktos kto nie chce sie spotkac, w poniedzialek mamy okienko wiec proponuje spotkac sie po wykladzie przed aula i sie gdzie wybrac cala grupa.
o FUCK!tycznie! przypomniało mi się o tej metodyce...ble ;p no ale okienko okienkiem - można iść