Witaj na http://aekatowice.pun.pl
Amatorzy górskich wycieczek w nieznane łączcie sie...;p;p
Otóż, nasz organizator Igor ( mieszkajacy ciut przed Chorzowem;p) zdecydował iż nasz wyjazd powinnien sie odbyć w godzinach popołudniowch, bo jak tu juz ktos zauwazył: warto zjeść obiadek:D
Tak więc,mamy busa o 15:30 z Dworca PKS w Katowicach ( ten koło Empika). Planowo wg rozkładu jedziemy około 45 minut.
Idąc dalej w tą myśl proponuje spotkać sie koło 15 ,by w spokoju zakupić bilety i zająć jak najlepsze miejsca zaraz koło kierowcy;p;p;p
http://www.pks.katowice.pl/?id=2&k=KIEL … ÓW&g=15:30
oj niektorzy mi tu teraz pojechali ale odwdziecze sie z nawiazka ;P
Wyjazd tak jak ta nade mna napisala o 1530 z katowic dworca pks. Jest to dworzec znajdujacy sie kolo empiku przy ulicy sokolskiej. Jesli ktos nie wie gdzie pytac wytlumacze.
Ja jade samochodem i dlatego sa teraz dwie opcje iz wezme wasze wieksze bagaze do samochodu im pojade z jedna osoba. Wypakujemy to w schronisku i podjade po kilku z was na rynek w siewierzu. Ta opcja wydaje mi sie rozsadna. Poza tym jadac samocghodem wstapie do m1 w czeladzi i zakupie alkohol wedlug waszych zyczen.
Druga sprawa to taka ze trezba wziasc nastepujace gadzety:
spiwor
szklanke z zestawe sztuccow
kieliszek (jesli pijesz czysta)
glosniki od kompa z tego co wiem juz ktos sie zglosil
no i albo mp3 ( z duza pojemnoscia) albo mp3 cd na zasilaczu
kamera jak ktos ma
i teraz prosze tu pisac kto co wezmie zebym wiedzial na czym stoimy
Marcin to my z Żanetą jeśli nadal jedziecie tym autobusem (Ty, Darek.. ?) co Przez Bytom jedzie (coś przed 15) chyba też się zabierzemy, to do Bytomia przyjedziemy (bo wtedy nic nie płacimy za dojazd bo na miesięcznym możemy tam jechać :] )
Chyba, że jutr opostanowimy jechać całkiem wszyscy razem sprzed EMPIKa, też obojętne, chociaż nam ten Bytom pod względem kosztów bardziej pasi ;].
Ja moge wziać aparat cyfrowy (kręci filmy avi z dźwiękiem). O tyle fajnie że mam pojemną kartę ( 512 mega, co dale okolo 500 zdjęć albo 45 minut filmu chyba, ale jakoś nie jest jakaś ekstra, ale biore ten aparat, wiec jak nikt nic nie znajdzie, to nie ma większego problemu, ale jak ,,mówię'' jakoś filmów zostawia wiele do życzenia. A zdjęcia, no to trzeba je robić wg wszelkich zasad fotografii cyfrowej to jest fpyte.
Discman mp3 + zasilacz też mam, ale wiejski Watson, i znowu, jak macie lepszy to piszcie, to nie będę go brać. Pozatym jego stan może nie przeżyć transportu, wiec to niech bedzie zupełna ostateczność
Użytkownik
Co do PKSu o którym mowiłem/pisałem to on NIE jedzie przez Bytom niestety. Jedzie z Tarnowskich Gór trasą DK 78 do Siewierza.
Wezmę aparat i mogę wziąć mp3, tylko co na niego wrzucić? 512mb do dyspozycji.
http://www.kzkgop.pl/rozklady/frame.php … r=2&kier=1 jest tu bytom ;]
Eve on naprawde nie jedzie przez Bytom. W rozkladzie jest napisane ze przez Bytom bo o 16 15 jedzie z mojego piknego miasta ;] (poczatek trasy, czyli nie jedzie przez TG) do siewierza ale to jest jedyna pora ...
Jak cos to bysmy musieli podskoczyc w Gory- Tarnowskie Gory i tam wsiasc
ale mysle ze jutro po cwiczeniach wszystko ugadamy co i jak
chyba najlepiej bedzie jechac tak jak mowiliscie tym 14.45 z dworca. ja z Ewa wsiadamy w zabrzu o 13,25 i o 14.21 bedziemy na dworcu w tarnowskich gorach.tylko nie wiem jak to jest z biletami bo pisza tam ze w czesci drogi honoruja bilety kzk gop a potem nie juz ale to chyba u kierowcy mozna na te 3 przystanki kupic bilet
Ostatnio edytowany przez Żaneta (2006-11-09 19:23:33)
Użytkownik
My wysiadamy na przystanku Siewirze Camping i mamy ośrodek pod nosem, alebo Boguchwałowice Zalew i mamy kilkaset metrów do ośrodka. Więc, mam nadzieję, że da radę na biletach kzk gop. Dziewczyny, usmiechniecie się ładnie do kierowcy i się załatwi
A spotykamy się na dworcu w TG o 14:21 tak mniej więcej.
Ja bede planowo o 14 26 na dworcu wiec tam patrzcie na mnie (przyjade 820)
Dobra to ja ide robic liste rzeczy do spakowania tak, jak prof. Bieniok zaleca